smvrenovering.blogg.se

En blogg om våran renovering av en SMV 525 som vi har fått händerna på. Vi som ska renovera den är Kennet och Emma med lite hjälp av Micke.

Stora uppdatering i ett (Med mycket bilder)

Kategori: Allmänt

Varit dålig uppdatering men det har inte hänt lite för det, snarare tvärt om. rivningen har tagit god fart och det är ju ingen inredning alls kvar som det kommer synas på några bilder. vad som återstår att göra just nu är att riva all plywood invändigt för att sedan riva ner de två långsidor där reglarna ska bytas hela vägen från fram till bak.

som utlovat kommer här en bild på Micke som är med och renoverar.

Här är de möggelskadorna som är det största problemet just nu, det är takreglarna som går längs hela långsidan på vagngen som vi nu måste byta ut.

Lilla köksdelen har åt ut och det börjar bli väldigt tomt i vagnen nu känns det som.
Mycket skit blir det när man håller på och river, och allt hamnar inte på utsidan utan mycket ligger kvar i vagnen tills man får lite fart på sig själv att kasta ut allt.
Efter en dags arbete så är det nästan helt tomt i vagnen och det känns som att man börjar komma någon vart nu. men man vet ju det själv också att börjar man bara och jobbar på bra så händer det mycket, ska bli kul när vi får börja bygga upp allt igen.
 
 
Nu har ni sett lite vad som händer med renoveringen i alla fall, men man känner att man vill hinna med mycket mer när man vet att deadlinen bara är 10 veckor bort för att den ska vara bebolig och kunna köras ner till skåne.
 
vi hörs när det kommer en ny uppdatering i veckan förhoppningsvist.
 
Hälsningar från Mig, Emma och Micke.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: