smvrenovering.blogg.se

En blogg om våran renovering av en SMV 525 som vi har fått händerna på. Vi som ska renovera den är Kennet och Emma med lite hjälp av Micke.

Helgens arbete gav mycket.

Kategori: Allmänt

Nu har yttligare en helg gått och även om det inte kanske har hänt jätte mycket så har det lilla man gjort ändra mycket och får det faktiskt att se ut som en husvagn och inte bara någon träkoja :P
 
Mycket bilder i olika ordningar, men som sagt det syns att det börjar bli en husvagn och till nästa helg kan man ju kanske ha ett helt plåtskal, bortsett från taket kanske då det är en bra det arbete kvar på det.
men det är mycket jobb med att få bort all den gamla tätningsmassan och lite klammer från de gamla plåtarna innan man kan sätta tillbaka de.
Nu läggs täcket på för att skydda om det skulle bli regn och blåst, bara för försiktighetens skull :)
 
Följ med nästa helg för att se vad som händer då :)
 
 

Kommentarer

  • Mari säger:

    OJ! OJ! vilket arbete ni har gett er in i! Beundrar er... jag sitter nu med planer att köpa en gammal veteran, som jag hoppas jag inte ska behöva riva som ni har gjort utan bara fixa till invändigt och lägga på en ny färg utvändigt. Ska bli RIKTIGT kul och få se slut resultatet. För ni har väll inte gett upp? ;)

    2014-02-06 | 20:13:34

Kommentera inlägget här: